Water Group
Sve što vam treba za kvalitetnu uslugu objedinili smo na jednom mjestu. Upoznajmo se.

O nama

Mi smo crnogorska kompanija sa širokim asortimanom pažljivo odabranih proizvoda, namijenjenih Horeka tržištu.

Naše sjedište nalazi se u Kolašinu, a dostupni smo i u Podgorici, Ulcinju i Kotoru, gdje se nalaze naši prodajni i distributivni centri. Na tržištu smo od 2006. godine, kada smo počeli sa proizvodnjom izvorske voda Suza. Na raspolaganju imamo posebno obučeni tim i 20 specijalizovanih vozila, koji nam omogućavaju da garantujemo uslugu visokog kvaliteta.

Voda Rada

Već krajem 19. vijeka stanovništvo Bijelog Polja prepoznalo je blagotvorna svojstva prirodne mineralne vode RADA, koja izvire u mjestu Čeoče.
Kako bi što veći broj ljudi uživao u njenom ukusu, RADA počinje da se flašira 1984. godine.
RADA pripada grupi Natrijum-Kalcijum-Hidrokarbonatnim-sulfatnim, hladnim mineralnim vodama.

Izvorska voda Suza

Suza dolazi iz srca netaknute crnogorske prirode - Nacionalnog parka Biogradska gora. Karakteriše je posebno praćen način flaširanja koji garantuje kvalitet vode sa izvora do potrošača. Izvorska voda Suza je slabomineralana voda sa malom količinom mineralnih materija koje ne opterećuju organizam i zbog toga je savršen izbor za djecu, trudnice, odrasle, sportiste i rekreativce.

MOAK espreso kafa 

MOAK kafa nalazi se među 10 najprodavanijih kafa Italije. Iz široke palete Moak proizvoda, odabrali smo dvije mješavine Robusta i Arabika kafe - Coffee Break i Servito, kao i specijalizovanu mješavinu - Brasilea.

Tchibo proizvodi

Tchibo porodica obuhvata veliki asortiman proizvoda svih tipova kafe (espreso, instant, filter), čajeva, mlijeka, tople čokolade ... U svim grupama proizvoda, Tchibo nudi različite brendove koji svojim kvalitetom i cijenom mogu zadovoljiti sve tipove kupaca.

Topli napici za hotele

Najbolji svjetski brendovi Tchibo i Ristora zadovoljavaju raznovrsne potrebe objekata i sve zahtjeve gostiju, nudeći  širok izbor napitaka -  instant, espreso i filter kafu, čajeve, mlijeko i toplu čokoladu.

Hladni napici za hotele

Savršen odnos kvaliteta i cijene, kao i izbor sokova raznovrsnih ukusa italijanskog proizvođača General fruit, garantuje zadovoljstvo gostiju u najprestižnijim hotelima.