Hladni napici za hotele

Pored specijalizovanih bag in box pakovanja od jabuke, žute i crvene pomorandže, ananasa i grejpfruta, u našoj ponudi su i gazirani sokovi: cola, narandža, tonik i hladni čaj sa ukusom breskve. U skladu sa svojim potrebama, naši klijenti dobijaju besplatno na korišćenje premix ili postmix uređaje od najboljih svjetskih proizvođača, a na raspolaganju im je i naš svakodnevni brzi servis i dostava proizvoda tokom čitave godine.

Aparati za sokove

Big Juice

 

Aparat proizvodi hladna pića, istovremeno pružajući maksimum slobode i fleksibilnosti tokom korišćenja. Sa ovom vrstom aparata, gosti će uvijek moći da piju svoj omiljeni sok u sali za doručak, na terasi, blizu bazena, u bašti ili gdje god oni žele. U pitanju je profesionalna oprema koja omogućava proizvodnju hladnih sokova, dobijenih mješavinom koncentrovane baze (sirupa) i pijaće vode, a dizajnirana je tako da se može koristiti u hotelima srednjih i velikih smještajnih kapaciteta. Ovaj aparat, vrhunskih performansi, dostupan je sa sljedećim karakteristikama/konfiguracijama:

 • 2 ukusa + voda;

 • Preporučeni koeficijent razblaženja je u omjeru 1:12;

 • Aparat je opremljen post miksom sa automatskim ispiranjem komora;

 • Shodno želji moguće je prilagodljivo doziranje po želji kupca;

 • Aparat je mobilan zato što mu nije potreban priključak vode za instalaciju već u sebi ima rezervoar od 10L koji može zadovoljiti u potpunosti potrebe hotela do 100 ležajeva.

Fresh Juice 3

 

Fresh Juice 3 je profesionalna oprema koja proizvodi hladna pića od koncentrovanog soka. Performanse i svježina garantovani su moćnim, kontinuiranim sistemom hlađenja.
Fresh Juice proizvodi svježa pića na način što miješa koncentrovani sok (sirup) sa pijaćom vodom, a dizajniran je tako da se može koristiti u hotelima sa srednjim i velikim smještajnim kapacitetima. Ova mašina vrhunskih performansi dostupna je sa sljedećim karakteristikama/konfiguracijama:

 • 3 ukusa soka;

 • Preporučeni koeficijent razblaženja je u omjeru 1:12;

 • Aparat je opremljen post miksom sa automatskim ispiranjem komora;

 • Shodno želji moguće je prilagodljivo doziranje po želji kupca.

Fresh Juice 3 MAX

 

Fresh Juice 3 MAX je profesionalna oprema koja proizvodi hladna pića od koncentrovanog soka. Performanse i svježina garantovani su moćnim, kontinuiranim sistemom hlađenja.
Fresh Juice proizvodi svježa pića na način što miješa koncentrovani sok (sirup) sa pijaćom vodom, a dizajniran je za korišćenje u hotelima velikih smještajnih kapaciteta. Ova mašina, vrhunskih performansi, dostupna je sa sljedećim karakteristikama / konfiguracijama:

 • 3 ukusa + voda;

 • Postoji mogućnost programiranja aparata samo na vodu, ili samo na sok po želji korisnika;

 • Preporučeni koeficijent razblaženja je u omjeru 1:12;

 • Aparat je opremljen post miksom sa automatskim ispiranjem komora;

 • Shodno želji moguće je prilagodljivo doziranje po želji kupca.

DKR premix

 

Ovaj profesionalni uređaj namijenjen je prvenstveno all inclusive hotelima i omogućava gostima izbor između gaziranih i negaziranih sokova, kao i gazirane i negazirane vode – sve na jednom mjestu.  

Aparati za granite sa jedan, dva ili tri ukusa

 

Granita je savršena ledena poslastica koja porijeklo vuče iz Sicilije. Kombinacija mrvljenog leda i voćnih aroma daje osvježavajući dezert, posebno u ljetnjim mjesecima. Granita se sve češće koristi u pravljenju koktela, u kombinaciji sa kafom i poslastičarskoj industriji. Kupac može birati jedan od ukusa iz ponude: jagoda, limun, menta, narandža i kola.