Espreso kafa MOAK, istorija strasti

Espreso kafa MOAK stvorena je 1967. godine. Grad Modica, u kojoj je osnovan MOAK, bio je dio najvećih civilizacija tokom hiljada godina istorije - Motika za Grke, Motuca za Rimljane, Mohac za Arape. Kompaniju i dalje vodi porodica osnivača i sve sirovine se biraju na posebno praćenim plantažama širom svijeta, što kafi daje poseban kvalitet. Naša kompanija svojim klijentima obezbjeđuje kompletnu aparaturu za besplatno korišćenje i svakodnevnu uslugu servisa i dostave.

MOAK Coffee Break

 

Ova mješavina Robuste i Arabike razvijena je za sve ljude kojima je potreban energetski podsticaj ujutru, kao i snažan ukus sa kojim će započeti dan. Preporučena doza za jednu kafu je 7g.

MOAK Servito

 

Balansirajući na poseban način Arabiku i Robustu dobijena je mješavina aromatičnog ukusa sa primjesama gorkog kakaa i naglašene kremaste strukture. Preporučena doza za jednu kafu je 7g.

MOAK Brasilea

 

Razne kafe iz različitih zemalja sastaju se u ovoj mješavini posebnog ukusa sa notama sladića, čokolade i meda. Ukus je složen i traje nekoliko minuta poslije ispijanja. Preporučena doza za jednu kafu je 7g.