Topli napici za hotele

Nudimo veliki asortiman toplih napitaka Tchibo i Ristora po izboru klijenta. Raznovrsna ponuda prilagođena je različitim potrebama hotela i njihovih gostiju, omogućavajući izbor između raznovrsnih tipova toplih napitaka, različitog cjenovnog ranga.

RHEA Lio (instant kafa)

 

Aparat za instant napitke Rhea Lio praktičnim dizajnom i malim dimenzijama (V x Š x D - 540 x 430 x 210 mm) idealan je za sve objekte. Namijenjen je za pansione, apartmane, ugostiteljske objekte, hotele i poslovnice. Težak je svega 15 kg, te se jednostavno može prenositi unutar objekta.

 

Jednim pritiskom na tipku dolazite do savršenog napitka (4+1 selekcija) - kratka i duga kafa, makijato (macchiato), kapućino i topla voda.

Cino Micro XX

 

Aparat za instant napitke Cino Micro XX namijenjen je malim hotelima, pansionima i sličnim vrstama objekata. Aparat se direktno priključuje na vodovodnu mrežu ili, po potrebi, na spremnik vode, koji se nalazi u pripadajućem ormariću.

Cino XX OC (espresso)

 

Aparat Cino XX OC idealno je rješenje za distribuciju toplih napitaka za doručak, u srednjim i velikim hotelima, pansionima, barovima. Moguća je distribucija napitaka samoposluživanjem ili od konobara.


Aparat se direktno priključuje na vodovodnu mrežu ili, po potrebi, na spremnik vode, koji se nalazi u pripadajućem ormariću.

CINO XS GRANDE E (instant i espreso)

 

Aparat CINO XS GRANDE E idealno je rješenje za distribuciju toplih napitaka za doručak u srednjim i velikim hotelima, pansionima, kao i za ketering. Moguća distribucija napitaka samoposluživanjem ili od konobara.

 

Aparat se direktno priključuje na vodovodnu mrežu ili, po potrebi, na spremnik vode koji se nalazi u ormariću. Ovaj automatski aparat ima mogućnost rada i sa espreso i sa instant kafom.

CINO eC R2 (instant)

 

Aparat Cino eC R2 idealno je rješenje za distribuciju toplih napitaka za doručak u srednjim i velikim hotelima, pansionima, barovima. Moguća je distribucija napitaka samoposluživanjem ili od konobara. Aparat se direktno priključuje na vodovodnu mrežu ili, po potrebi, na spremnik vode koji se nalazi u pripadajućem ormariću. Ovaj automatski aparat ima mogućnost rada i sa espreso i sa instant kafom.

CINO XS GRANDE I (instant)

 

Aparat CINO XS GRANDE E idealno je rješenje za distribuciju toplih napitaka za doručak u srednjim i velikim hotelima, pansionima, kao i za ketering. Moguća je distribucija napitaka samoposluživanjem ili od konobara. Aparat se direktno priključuje na vodovodnu mrežu ili, po potrebi, na spremnik vode koji se nalazi u ormariću.